Åter till Framsidan-

Kommer mera. -
 
 


Hej

Jag heter  Filip Jäderfeldt. Den här sidan skrevs ihop när jag var 6 år och den har inte förändrats mycket sedan dess. Länkar och sån't är gamla och det är inte direkt de länkarna jag besöker idag.

 

Snart uppdateras hela sidan...........................................

[2005-09-18] Det har inte hänt mycket här de senaste åren. Jag låter sidan ligga kvar i alla fall. /Lasse

[2003-12-30] Sidan uppdateras inte ofta alls.... Under hösten har jag tagit grönt kort i Golf. Just nu har jag hcp 39. I vinter ska jag och Simon vara med på juniorträning i golfhallen i Kallhäll. Vi har kommit 3:a i två innebandyturneringar nu på senare tid. Båda på Ingarö. Snart skall vi iväg åt Västeråshållet och spela en cup. Min adress i MSN-Messenger är: Filip@Jaederfeldt.com. Om du vill chatta med mig alltså.

[2003-06-01] 20 dagar kvar till min födelsedag. Jag önskar mig ett större fotbollsmål så att jag kan spela mer fotboll hemma på tomten. Nästa helg ska vårt fotbollslag vara med i Pingstcupen i Bro. I sommar skall vi spela i Aros-cupen i Västerås. 

[2003-02-02] Nu har jag tagit datakörkort i skolan så nu kommer jag snart att fixa med den här sidan själv. 

[2002-03-11] Jag har inte uppdaterat på länge (pappas fel). Vårt innebandylag på skolan vann METROCUP 2002. Det var jättekul. Bilden på vårt lag finns här under.


[2001-08-26]
Jaha.. Nu börjar jag i tvåan. Nya grejor i skolan blir Slöjd och Engelska. Pappa skall bygga en pool på tomten, det blir kul tycker jag.

[2001-02-14] Nu skickade äntligen Pappa upp lite nya fotbollsbilder från höstsäsongen. Jag lägger med dom på Hobby sidan. En del bilder från sommaren på min bror Simon och syster Sofia blir det också... 

[2000-10-22] Pokémon febern har slagit till för mig och Simon (och pappa?). Nu lägger jag upp en egen hemsida med bara Pokémon grejor. Vi har tagit kort på skolan. Snart kommer jag att ha en ny bild här på framsidan, och äntligen kommer jag att få en bra kompisbild med Kim. Den kommer jag att ha med på kompis sidan.

[2000-10-01] Nu är det ganska lugnt. Jag har mycket att göra i skolan. Vi tränar fotboll fortfarande. Nästa helg skall vi vara med på en fotbollsturnering i Vaxholm. KIF ställer upp med två lag. Vi skall spela både på lördag och söndag. Pappa har tagit massor med kort på vårt lag när vi spelade mot Djurgården. De kommer  han att lägga in här snart. Min Kompis Kim har skaffat en dator. Hoppas att han kommer hit och tittar snart....

[2000-08-28] Jag har varit på träningsläger med fotbollslaget. Vi var vid Hällkana i Bro. Ett mycket roligt arrangemang. Jättekul helt enkelt. Vi hann med att spela massor med fotboll, leka, fiska, busa, sova, äta osv....... Det skall vi göra om...

[2000-07-24] Jag bytte ut bilden på mig själv här på framsidan. Under rubriken bilderboken så har jag klippt in några nya bilder på mig Simon och Sofia. På Hobby sidan har jag lagt till två bilder på vårt fotbollslag med våra nya matchtröjor.

[2000-07-23] Vi har varit på Kolmården och kollat på djuren en hel dag. Det var för en vecka sedan. Nu har vi varit på Sommarland i Skara. På hotellet så provade jag att simma på riktig. Jag simmade 12 meter utan problem. Nu skall pappa och jag ned till lillsjön och simma 25 meter....

[2000-06-20] Idag fyller jag sju år. Det är sommarlov och jag spelar fotboll och leker med mina kompisar hela dagarna. Vi åker till Gröna Lund vilken dag som helst nu. Sedan kommer jag att ha med bilder därifrån. Fler bilder kommer också från Båten och från Fotbollen senare i sommar.

[2000-06-16] Här är en ny länk som jag tycker om. Här kan du lära dig mer om sjövett. http://www.sjosakert.nu/skolan/

[2000-05-28] Nu är Fotbollssäsongen i full gång. Vi spelar både i S:t Erikscupen och i Farsta Cupen. Idag spelade vi en Match mot Stuvsta (P-93) där vi vann på bortaplan med 3-1. Kim stod i mål. Både Mormor-Morfar och Anders, Maria var där och tittade på. Jag gjorde 1-0 målet åt KIF. Tidigare har vi spelat mot lag där alla motståndare är ett år äldre än vi. Då går det inte lika bra. Men vi lär oss mycket till nästa säsong.

[2000-05-20] Pappa, jag och Simon var ute på sjön med båten. Vi hittade en " lagun" till. Den är mycket större än den andra (se bilderboken). Hit skall vi åka och sova över i sommar..... 

[2000-04-04] Nu har vi fått i hop tillräckligt med sponsorer till våra KIF P-93 Matchtröjor i fotboll. Fotboll på Söndagar och Innebandy på Måndagar blir det hädanefter. Vi skall spela i S:t Erikscupen i år.

[2000-02-29] Vi fick ihop en del innebandy bilder för några veckor sedan. Bilder från vår match mot Täby Innebandyklubb. En match som slutade 6-6 på bortaplan. Se mer på Hobby sidan.

[2000-01-23] Nu finns även min musik sida med. Hobby sidan kommer också upp senare i kväll. Pappa är flitig idag. :-)

[2000-01-22] Lägger upp en massa länkar här till vänster. Har fixat till min kompis sida också. Klicka på länken eller tryck här.

[2000-01-22] Den här sidan kommer upp på internet för första gången.

© 2000 Familjen Jaederfeldt.